QUÈ OFERIM

Les bicicletes necessiten revisions periodiques i atenció per a que puguis gaudir del millor rendiment i seguretat. A Brokenbikes podràs avaluar i diagnosticar l’estat de la teva bicicleta i reparar-la amb un servei professional. És recomanable que un cop cada 6 mesos facis la teva revisió i ajustos i augmentaràs així la vida útil de la bicicleta i la teva tranquil·litat.

A la nostre botiga oferim els següents serveis: Revisió posada a punt completa – especialitat en amortidors i forquilles – revisió periódica de seguretat i assesorament en compra/venda de bicicletes d’ocasió i en la compra de material i gestió de proveïdors.

Pots inflar les rodes i comprovar la cadena aquí a la meva botiga.

Reparació de qualsevol part de la bicicleta

  •  Revisió posada a punt completa
  •  Revisió seguretat
  •  Especialitat en reparació d’amortidors i forquilles

Venda de bicicletes i accesoris

  •  Assesorament en compra-venda de bicicletes d’ocasió
  •  Assesorament en compra de material

SERVEIS

Recanvis Generals

Canvi pedals, punys, selló, pastilles de fre, cadena, etc…

Vols guanyar estabilitat?

Canvia el teu selló. Fes un upgrade del teu quadre i incorpora un amortidor central. NOTA: Inclou ajust joc de dirección.

Tot Roda

Canvi de roda cambra d’aire o pneumàtic davantera/del darrere, centrat de roda, greixatge roda, reparació pneumàtic tubeless i tubular.

Fre Professional

Ajustos dels frens davanter i del darrere , canvi de pastilles i disc, canvi de funda i cable, canvi de la palanca (també disc mecànic), purga fre hidràulic.

Millora la teva Transmissió

Amb la revisió posada a punt transmissió. Ajustos desviadors davanter i posterior, canvi parell de bieles.

Accessoris

Col·locació de pedals especials, de manillar, comptaquilòmetres amb/sense cable, porta-nadó, parafangs, porta-equipatge, sistema enllumenat de dinamo, portabidó entre altres.

ELS NOSTRES PROVEÏDORS